Vendsyssel FF mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sønderjyske Fodbold står overfor Vendsyssel FF på fredag i et Nordicbet Liga møde på Nord Energi Arena.

Sønderjyske Fodbold nyder udsigten fra toppen af tabellen med 65 point for 29 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Vendsyssel FF ligger placeret som nummer 6 i Nordicbet Liga med 42 point oven på 29 afviklede kampe.

Jagten på top seks for Vendsyssel FF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Sønderjyske Fodbold på den kommende fredag, hvilket lover en spændende kamp.

Vendsyssel FF har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 19 mål. Det er lig med 1.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Sønderjyske Fodbold har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også seks mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur seks gange.

Vendsyssel FF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre præsteret 20 sejre og fem uafgjorte samt fire nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbold tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • Vendsyssel FF scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF scorede i deres seneste 10 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Vendsyssel FF har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 25 af deres seneste 26 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 19 af 20 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste udekampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 20 af deres seneste 21 udekampe i Nordicbet Liga
  • 11 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 13 udekampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål

Form Vendsyssel FF mod Sønderjyske Fodbold

Vendsyssel FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-1 sejr over Hobro IK. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-4 til Kolding IF, siden 4-1 mod Hobro IK. Vendsyssel FF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Vendsyssel FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 14 og lukkede 12 mål ind.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Kolding IF nedlagt 0-3, hvorpå FC Fredericia blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over AaB, der blev slået med 1-0. Vendsyssel FF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Sønderjyske Fodbold vandt fire af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede fem mål ind og scorede selv 15.

Vendsyssel FF opnåede 14 point fra deres foregående 13 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 16 mål scoret og 20 indkasseret. Sønderjyske Fodbold scorede 46 mål og lukkede 20 ind i deres seneste 23 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 14 sejre og 47 point.

Vendsyssel FF vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Sønderjyske Fodbold. Hverken Vendsyssel FF eller Sønderjyske Fodbold formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Vendsyssel FF vandt en af deres foregående ti kampe mod Sønderjyske Fodbold, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og Sønderjyske Fodbold fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Vendsyssel FF mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Omar Jebali været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Sønderjyske Fodbold. Hos gæsterne går Sefer Emini efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Vendsyssel FF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Sønderjyske Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.29 mål, mens Sønderjyske Fodbold snittede 1.14 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Vendsyssel FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.