Vendsyssel FF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Vendsyssel FF tørner sammen med rivaler Vejle Boldklub i et derby Nordicbet Liga på søndag på Nord Energi Arena.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 21 point for 8 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Vendsyssel FF ligger placeret som nummer 6 i Nordicbet Liga med 13 point oven på 8 afviklede kampe.

Vendsyssel FF fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Vejle Boldklub bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Vendsyssel FF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Vejle Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 9 mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vendsyssel FF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 8 kampe, hvori de noterede sig 4 sejre og 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub kigger på 7 sejre, 0 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Vejle Boldklub.

Form Vendsyssel FF mod Vejle Boldklub

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af FC Fredericia, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Hvidovre IF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Næstved BK, som satte sig igennem med 3-0.Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også 6 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Vejle Boldklub først at banke SønderjyskE med 2-1. Herefter nedlagde de også Hillerød Fodbold med 0-2, inden stimen stoppede mod HB Køge, der vandt en 1-2 sejr.Vejle Boldklub har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, 0 draws og 1 defeat. De scorede 14 mål og indkasserede 5 på deres vej.

Vendsyssel FF opnåede 1 point fra deres foregående 1 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 0 sejre med 1 mål scoret og 1 indkasseret.Vejle Boldklub scorede 14 mål og lukkede 1 ind i deres seneste 2 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 3 sejre og 9 point.

Vendsyssel FF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Vendsyssel FF og Vejle Boldklub daterer sig nogle år tilbage, da Vejle Boldklub vandt 2-0 på undefined. Mon ikke vi kan regne med, Vejle Boldklub glæder sig til at forny bekendtskabet.Vendsyssel FF går til kampen mod Vejle Boldklub med en 1-3-6 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med 3 mål i de seneste seks kampe har Wessam Abou Ali været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Vejle Boldklub. Hos gæsterne går Kristian Kirkegaard efter at føje yderligere til hans samling af 4 mål i hans seneste kampe.

Vendsyssel FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Nord Energi Arena, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Vendsyssel FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 3 mål i disse kampe.