Vendsyssel FF vs Hvidovre IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vendsyssel FF tager imod Hvidovre IF på Nord Energi Arena i runde 31 den kommende lørdag i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF er nummer to i Nordicbet Ligaen, efter at have samlet 55 point sammen på deres første 30 kampe. Vendsyssel FF er 46 point efter i stillingen med 30 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Hvidovre IF præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hvidovre IF kigger på 16 sejre, samt syv uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hvidovre IF.

  • 9 af Vendsyssel FF’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Vendsyssel FF scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Hvidovre IF scorede i 28 af deres seneste 30 udekampe
  • I de seneste 6 Hvidovre IF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Hvidovre IF har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Hvidovre IF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Hvidovre IF udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Vendsyssel FF mod Hvidovre IF

Vendsyssel FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Sønderjyske. De svarede stærkt igen mod Næstved BK, som blev slået 2-3, før de sejrede 2-0 over FC Helsingør. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også fem ind.

Hvidovre IF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Vejle Boldklub tabte de 0-1, hvorefter de vandt 0-1 over FC Helsingør. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Sønderjyske. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede ni mål.

Vendsyssel FF opnåede otte point fra deres foregående ti kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med ni mål scoret og 12 indkasseret. Hvidovre IF scorede 38 mål og lukkede 31 ind i deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 11 sejre og 39 point.

Vendsyssel FF vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Hvidovre IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. Hvidovre IF synes at have et godt øje til Vendsyssel FF, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.00 på Hvidovre IF til at vinde igen.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Vendsyssel FF og Hvidovre IF.

Vendsyssel FF mod Hvidovre IF Spiltips

Tobias Anker har været stærk for Vendsyssel FF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hvidovre IF håber, at Andreas Smed kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Hvidovre IF scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Vendsyssel FF scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.