Vendsyssel FF vs Næstved BK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vendsyssel FF agerer værter for Næstved BK når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på søndag på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Næstved BK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Vendsyssel FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK kigger på ni sejre, samt ni uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Næstved BK.

  • 3 af Vendsyssel FF’s seneste 4 kampe havde under 0.5 mål
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF uafgjort deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 4 Vendsyssel FF kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Næstved BK har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Næstved BK var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Næstved BK var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 8 af Næstved BK’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål

Form Vendsyssel FF mod Næstved BK

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Vendsyssel FF på udkig efter en sejr. Mod Vejle Boldklub spillede de 0-0, før de også delte point med Sønderjyske i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Hvidovre IF. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også seks ind.

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Sønderjyske, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Vejle Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Helsingør, som satte sig igennem med 4-2. Næstved BK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 11 mål ind og scorede selv tre.

Vendsyssel FF har opnået 22 point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fem kampe med en score på 23 mål for og 21 imod. Næstved BK vandt syv sejre i deres foregående 18 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 28 mål og lukkede 28 ind. Dette indbragte dem 25 point.

Vendsyssel FF vs Næstved BK – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Næstved BK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vendsyssel FF med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Vendsyssel FF går til kampen mod Næstved BK med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og Næstved BK fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Vendsyssel FF mod Næstved BK Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Ayo Simon Okosun ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Næstved BK sætter deres lid til, at Frederik Emil Christensen kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Næstved BK landede et snit på en mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vendsyssel FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.