Vendsyssel FF vs Næstved BK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Vendsyssel FF og Næstved BK, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Nord Energi Arenaden kommende lørdag.

Vendsyssel FF er nummer 4 i tabellen med 30 point efter 18 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 3 med 32 point efter 18 kampe.

Vendsyssel FF har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Næstved BK kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i syv mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Vendsyssel FF er noteret for ni sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt to nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Næstved BK.

  • Vendsyssel FF scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 11 af de seneste 13 kampe
  • 8 af Vendsyssel FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Vendsyssel FF’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Næstved BK har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 Næstved BK kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Næstved BK udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Næstved BK kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Næstved BK har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe

Form Vendsyssel FF mod Næstved BK

Det er alt eller intet for Vendsyssel FF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Nykøbing FC, hvortil de svarede igen mod Fremad Amager i en 2-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Hobro IK. Vendsyssel FF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv 11.

Næstved BK har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke FC Fredericia med 5-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Nykøbing FC. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Sønderjyske. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Næstved BK to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede fire og scorede ni mål.

Vendsyssel FF opnåede ni point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og syv indkasseret. Næstved BK scorede 14 mål og lukkede 13 ind i deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem tre sejre og 12 point.

Vendsyssel FF vs Næstved BK – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Næstved BK – indbyrdes historik

Vendsyssel FF og Næstved BK spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Nord Energi Arena. I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Vendsyssel FF går til kampen mod Næstved BK med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Vendsyssel FF og Næstved BK.

Vendsyssel FF mod Næstved BK Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Carl Lange, der viser god form for Vendsyssel FF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Næstved BK.Gæsterne krydser fingre for Souheib Dhaflaoui til at score igen efter tre Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vendsyssel FF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Vendsyssel FF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Næstved BK et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Vendsyssel FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.