Vendsyssel FF vs Sønderjyske – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vendsyssel FF agerer værter på Nord Energi Arena for gæsterne fra Sønderjyske til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag.

På en tredjeplads i tabellen har Sønderjyske opnået 45 point på de første 27 afviklede runder. Vendsyssel FF samlede 40 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Sønderjyske fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Vendsyssel FF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Sønderjyske har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Vendsyssel FF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Vendsyssel FF tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Sønderjyske kigger på 13 sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Sønderjyske.

  • 3 af Vendsyssel FF’s seneste 4 kampe havde under 0.5 mål
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF uafgjort deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 4 Vendsyssel FF kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Sønderjyske’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 14 af de seneste 15 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 9 af de seneste 10 kampe

Form Vendsyssel FF mod Sønderjyske

Vendsyssel FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Sønderjyske. Herefter var de oppe imod Hvidovre IF i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Næstved BK, som blev nedlagt med 2-1. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også seks ind.

Sønderjyske har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Vendsyssel FF, før de sejrede 4-5 mod FC Helsingør. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-3 nederlag mod Hvidovre IF. Sønderjyske vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Vendsyssel FF opnåede 13 point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 13 mål scoret og 12 indkasseret. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Sønderjyske sig ni point og tre sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Vendsyssel FF vs Sønderjyske – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Sønderjyske – indbyrdes historik

Vendsyssel FF vandt nul af deres foregående syv kampe mod Sønderjyske, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Vendsyssel FF og Sønderjyske.

Vendsyssel FF mod Sønderjyske Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Ayo Simon Okosun ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Sønderjyske sætter deres lid til, at Orri Oskarsson kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Sønderjyske vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Vendsyssel FF åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Sønderjyske har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens Sønderjyske snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Sønderjyske spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.