Vendsyssel FF vs Sønderjyske – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Vendsyssel FF og Sønderjyske, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Nord Energi Arenaden kommende søndag.

Hjemmeholdet Vendsyssel FF er nummer tre i Nordicbet Liga stillingen efter 33 point for deres første 20 kampe. Sønderjyske følger dem i haserne, 31 point efter for 20 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 5 i tabellen.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Sønderjyske er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Sønderjyske præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Sønderjyske har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Sønderjyske.

  • Vendsyssel FF scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 9 af Vendsyssel FF’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Vendsyssel FF hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Sønderjyske’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede

Form Vendsyssel FF mod Sønderjyske

Vendsyssel FF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hobro IK tabte de 3-1, hvorefter de vandt 3-0 over Næstved BK. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Vejle Boldklub. Vendsyssel FF har vist potent form på Nord Energi Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Sønderjyske har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod FC Fredericia satte de sig igennem med 4-0, før Hvidovre IF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Sønderjyske gik ned 0-2 mod Silkeborg IF. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Sønderjyske to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Vendsyssel FF vandt tre kampe, scorede 12 mål og indkasserede otte i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 12 point. Sønderjyske vandt en sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede otte mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem seks point.

Vendsyssel FF vs Sønderjyske – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Sønderjyske – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Vendsyssel FF vandt nul af deres foregående fem kampe mod Sønderjyske, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Vendsyssel FF og Sønderjyske.

Vendsyssel FF mod Sønderjyske Spiltips

Carl Lange har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Sønderjyske. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Emil Frederiksen, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Sønderjyske vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Vendsyssel FF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Nord Energi Arena. Sønderjyske scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på to mål, mens Sønderjyske snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.