Venezia mod AC Milan i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Stadio Pierluigi Penzo på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AC Milan som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Venezia.

Venezia er placeret som nummer 16 i tabellen med 17 point efter 19 kampe. AC Milan ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 45 point ovenpå deres 19 opgør.

AC Milan er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Venezia, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Venezia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Venezia v AC Milan.

 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Venezia i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Venezia har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Venezia scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • AC Milan scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • AC Milan har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • AC Milan vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • AC Milan har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Venezia har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod AC Milan
 • I 3 ud af 4 seneste Venezia kampe mod AC Milan var antallet af mål under 2.5
 • Venezia har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod AC Milan
 • I 3 ud af 4 seneste Venezia kampe mod AC Milan var antallet af mål under 3.5

Form Venezia mod AC Milan

Venezia fortsat skidt kørende.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Venezia i øjeblikket. Mod Ternana satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Sampdoria. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod Lazio.

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

AC Milan har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til SSC Napoli. De svarede stærkt igen mod Empoli, som blev slået 2-4, før de sejrede 3-1 over Roma.

Venezia v AC Milan Indbyrdes historik

AC Milan havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i September 2021 i Serie A. Venezia går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Venezia og AC Milan hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Stadio Pierluigi Penzo i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Mattia Aramu når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Venezia, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Zlatan Ibrahimovic har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for AC Milan, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.