Venezia mod Empoli i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Venezia byder Empoli op til dans på søndag på Stadio Pierluigi Penzo stadion.

Venezia lægger beslag på placeringen som nummer 17 i Serie A med 17 point for deres første 20 kampe. Differencen til Empoli er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 21 kampe.

Empoli er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Venezia, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Venezia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Empoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Venezia v Empoli.

  • Der er scoret imod Venezia i 12 af de seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
  • Venezia har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Venezia scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe Empoli har spillet, har begge hold scoret
  • Empoli scorede i deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Empoli i 20 af de seneste 22 kampe
  • Empoli har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Empoli har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Form Venezia mod Empoli

Venezia håber på frisk start.

Venezia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Sampdoria, hvorefter de mod Lazio tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod AC Milan, der vandt 3-0.

Empoli drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer Empoli i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-4 af AC Milan, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Lazio. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Sassuolo, som satte sig igennem med 1-5.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Empoli stadig af en smule mere værdi på oddset end Venezia. Bookmakerne giver Venezia 38% chance for at tage tre point mod Empoli. Det svarer til, at man får 2.65 på oddset for sejr til Venezia, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Empoli betaler dig pengene 2.50 gange igen på oddset.

Venezia v Empoli Indbyrdes historik

Venezia havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i Serie A. Venezia går ind til opgøret med en historik mod Empoli, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Venezia og Empoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio Pierluigi Penzo.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mattia Aramu. Han har vist flaget for Venezia med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Empoli har til gengæld forhåbninger om, at Andrea Pinamonti kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.