Venezia mod Lazio i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Venezia tager den kommende onsdag imod Lazio i Serie A på Stadio Pierluigi Penzo.

Som nummer 16 har Venezia formået at skrabe 16 point sammen for 17 kampe. Med 28 point har Lazio for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 8 i Serie A.

Venezia har brug for en sejr på onsdag for at lukke afstanden til Lazio i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Venezia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Lazio kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 20 mål imod. Det giver et snit på 2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Venezia v Lazio.

  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
  • Venezia scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lazio i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Lazio har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Lazio har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Venezia har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Lazio

Form Venezia mod Lazio

Venezia håber på yderligere point til samlingen.

Venezia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-3 mod Verona, hvorefter de opnåede 1-1 mod Juventus. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Ternana.

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Lazio har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Galatasaray sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod Sassuolo fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Genoa blev nedlagt med 3-1.

Venezia v Lazio Indbyrdes historik

Lazio vandt 4-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Stadio Olimpico, Rome i mars 2002 i Serie A. Bookmakerne har Venezia som favoritter til sejren i dette opgør. Venezia møder Lazio med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Venezia og Lazio ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Stadio Pierluigi Penzo.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mattia Aramu. Han er topscorer for Venezia med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Lazio krydser til gengæld fingre for, at Ciro Immobile kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 13 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.