Venezia mod SSC Napoli i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Stadio Pierluigi Penzo på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at SSC Napoli som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Venezia.

Efter 22 kampe afviklet er Venezia placeret nummer 17 i stillingen med 18 point. Der er 31 points forskel til SSC Napoli, der som nummer 2 har samlet 49 point sammen.

Venezia har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til SSC Napoli i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Venezia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

SSC Napoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Venezia v SSC Napoli.

  • Der er scoret imod Venezia i de seneste 11 kampe
  • Venezia har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
  • Venezia tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • SSC Napoli scorede i 25 af deres seneste 26 udekampe
  • SSC Napoli har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste udekampe
  • SSC Napoli vandt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Venezia mod SSC Napoli

Venezia håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Venezia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Atalanta, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Empoli. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Inter, som satte sig igennem med 2-1.

SSC Napoli bøjer sig ikke

SSC Napoli er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Fiorentina, før de bankede Bologna med 0-2. Senest blev Salernitana nedlagt i en 4-1 sejr.

Med SSC Napoli i rigtig god form i de senere uger, hvor Venezia ikke har leveret overbevisende, er et spil på SSC Napoli det oplagte valg. Bookmakerne giver Venezia 15% chance for at tage tre point mod SSC Napoli. Det svarer til, at man får 11/2 på oddset for sejr til Venezia, mens uafgjort giver 33/10 gange igen. En væddemål på en udesejr til SSC Napoli betaler dig pengene 1/2 gange igen på oddset.

Venezia v SSC Napoli Indbyrdes historik

SSC Napoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i agosto 2021 i Serie A. Venezia møder SSC Napoli med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Venezia og SSC Napoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Stadio Pierluigi Penzo.

Flere mål i vente

Hold øje med Mattia Aramu når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Venezia, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Dries Mertens har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for SSC Napoli, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.