Verona mod Atalanta i Serie A runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Verona tager imod Atalanta på Stadio M. A. Bentegodi i runde 17 på søndag i Serie A.

Efter 16 kampe afviklet er Verona placeret nummer 10 i stillingen med 23 point. Der er 11 points forskel til Atalanta, der som nummer 4 har samlet 34 point sammen.

Verona har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Atalanta i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Verona oser af selvtillid inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Verona præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Atalanta kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 13 scoringer imod, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Verona v Atalanta.

  • Verona er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Verona har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Verona har indkasseret mål i seneste 23 af 25 kampe;
  • Verona har scoret i seneste 19 af 21 kampe.
  • Atalanta har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Atalanta har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 14 udebane kampe i træk.

Form Verona mod Atalanta

Verona håber på yderligere point til samlingen.

Verona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Sampdoria, hvorefter de opnåede 0-0 mod Cagliari. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-3 i opgøret mod Venezia.

Atalanta fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Atalanta først at banke Venezia med 4-0. Herefter nedlagde de også SSC Napoli med 2-3, inden stimen stoppede mod Villarreal, der vandt en 2-3 sejr.

 

Verona v Atalanta Indbyrdes historik

Verona trak det korteste strå, da Atalanta vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Serie A. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Verona noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Verona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Verona 27% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 3.85 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 1.90 i gevinst på oddset for en sejr. Verona går ind til opgøret med en historik mod Atalanta, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Verona og Atalanta. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Verona og Atalanta hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio M. A. Bentegodi i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Giovanni Simeone. Han har vist flaget for Verona med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Atalanta har til gengæld forhåbninger om, at Duvan Zapata kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.