Verona mod Bologna i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Både Verona og Bologna går ind til kampen den kommende fredag på en placering i midten af tabellen i Serie A. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Stadio M. A. Bentegodi.

Verona er placeret som nummer 10 i tabellen med 30 point efter 22 kampe. Bologna ligger på en placering som nummer 13 i stillingen med 27 point ovenpå deres 22 opgør.

Både Verona og Bologna har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Verona har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Bologna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Verona v Bologna.

 • I 14 af de seneste 16 kampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Verona i 21 af de seneste 23 kampe
 • Verona scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • Verona har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
 • Verona har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Bologna tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bologna i 5 af de seneste 6 kampe
 • Verona har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Bologna
 • I 8 ud af 10 seneste Verona kampe mod Bologna var antallet af mål under 2.5
 • Verona har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Bologna
 • I 8 ud af 10 seneste Verona kampe mod Bologna var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Verona har spillet mod Bologna har begge hold scoret

Form Verona mod Bologna

Verona drømmer om at stoppe ringe stime.

Verona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Spezia med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Salernitana. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-2 over Sassuolo.

Bologna håber på frisk start.

Bologna har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sassuolo satte de sig igennem med 0-3, før Cagliari viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Bologna gik ned 0-2 mod SSC Napoli.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Verona 48% chance for at tage tre point mod Bologna. Det svarer til, at man får 2.10 på oddset for sejr til Verona, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Bologna betaler dig pengene 3.50 gange igen på oddset.

Verona v Bologna Indbyrdes historik

Bologna havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i September 2021 i Serie A. Verona møder Bologna med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Verona og Bologna. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Verona og Bologna ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Stadio M. A. Bentegodi.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Giovanni Simeone. Han har vist flaget for Verona med 12 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Bologna har til gengæld forhåbninger om, at Marko Arnautovic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.