Verona mod Empoli – Optakt, Spilfiduser, Odds

Verona agerer værter for Empoli når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Serie A den kommende lørdag på Stadio M. A. Bentegodi.

Verona er nummer 18 i tabellen med 14 point efter 19 kampe, mens Empoli rangerer som nummer 19 med 13 point efter 19 kampe.

Empoli fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Verona bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Verona kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Empoli vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Verona er noteret for tre sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Serie A i denne sæson.

Empoli har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Verona har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste kampe
  • Verona har ikke vundet 16 af 17 af deres seneste kampe i Serie A
  • Der er scoret imod Verona i 14 af de seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Verona i 14 af de seneste 16 hjemmekampe i Serie A
  • Der er scoret imod Verona i 13 af de seneste 15 kampe i Serie A
  • 20 af Empoli’s seneste 22 udekampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • 19 af Empoli’s seneste 21 udekampe havde under 3.5 mål
  • 18 af Empoli’s seneste 20 kampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • 17 af Empoli’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Empoli har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste udekampe

Form Verona mod Empoli

Verona har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Cagliari. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Salernitana, siden 2-1 mod Inter. Verona præsterede kun én sølle sejr på Stadio M. A. Bentegodi af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede ti ind.

Bare ét point forhindrer Empoli i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Lazio, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Cagliari. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AC Milan, som satte sig igennem med 0-3. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Empoli to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fire og scorede fem mål.

Verona opnåede syv point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede syv og lukkede seks mål ind. Empoli sikrede sig en sejre fra to scorede mål og tre indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Verona vs Empoli – Seneste nyt

Verona kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Empoli. Darko Lazovic får en fridag fra Verona-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jackson Tchatchoua og Thomas Henry er blandt de to spillere, som mangler for Verona den kommende lørdag.

Empoli ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Verona.

Simone Bastoni, Gabriele Guarino og Giuseppe Pezzella bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Empoli, når de drager til Stadio M. A. Bentegodi.

Verona mod Empoli – indbyrdes historik

Verona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Empoli. I det seneste opgør mellem disse to løb Verona med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Stadio M. A. Bentegodi den 19 august 2023. Verona vandt tre af deres foregående ti kampe mod Empoli, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Serie A imellem Verona og Empoli blev der scoret højst to mål. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Verona og Empoli fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Verona mod Empoli Spiltips

Thomas Henry har været stærk for Verona i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Empoli håber, at Matteo Cancellieri kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Verona høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Empoli sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Verona har set fire af deres seneste 10 kampe i Stadio M. A. Bentegodi gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre Empolis seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i to kampe af de forgange ni kampe mellem de to klubber her. Mens Verona har et gennemsnit på 0.88 mål i de opgør, har Empoli et snit på 0.77 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Veronas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Empoli spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.