Verona mod Fiorentina i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Verona byder Fiorentina op til dans på onsdag på Stadio M. A. Bentegodi stadion.

Som nummer 12 har Verona formået at skrabe 23 point sammen for 17 kampe. Med 31 point har Fiorentina for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 6 i Serie A.

Fiorentina er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Verona, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Verona har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Fiorentina rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Verona v Fiorentina.

 • I 12 af de seneste 14 kampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Verona scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Verona i 15 af de seneste 17 kampe
 • Verona har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Fiorentina vandt deres seneste 3 kampe
 • Fiorentina tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Fiorentina i 5 af de seneste 6 kampe
 • Fiorentina har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Verona har scorede i 13 af de senest 15 kampe mod Fiorentina
 • Verona har tabte i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Fiorentina
 • I 7 ud af 9 seneste Verona hjemmekampe mod Fiorentina var antallet af mål over 2.5
 • Verona har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod Fiorentina
 • I 8 ud af 10 seneste Verona kampe mod Fiorentina var antallet af mål under 3.5

Form Verona mod Fiorentina

Verona drømmer om at stoppe ringe stime.

Verona har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-3 sejr over Venezia. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Atalanta, siden 4-3 mod Empoli.

Fiorentina inde i god stime.

Fiorentina er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 2-1 over Salernitana samt Benevento. Serien blev dog bremset mod Sassuolo i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Verona v Fiorentina Indbyrdes historik

Fiorentina vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Stadio M. A. Bentegodi i april 2021 i Serie A. Bookmakerne har Verona som favoritter til sejren i dette opgør. Verona møder Fiorentina med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Verona og Fiorentina var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Verona og Fiorentina hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Stadio M. A. Bentegodi i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Giovanni Simeone. Han har vist flaget for Verona med 12 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Fiorentina har til gengæld forhåbninger om, at Dusan Vlahovic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 16 mål i alle turneringer indtil videre, samt 6 i de seneste seks.