Verona mod Genoa i Serie A runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Verona er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Genoa på mandag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio M. A. Bentegodi.

Med en placering som nummer 10 i stillingen har Verona samlet 42 point efter 30 kampe. På 22 point befinder Genoa sig rangeret som nummer 19 for 30 afviklede kampe.

Genoa går ind til kampen mod Verona på mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iSerie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Verona har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Genoa vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 3 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål i e kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 6 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Verona v Genoa.

 • Verona scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Verona i 22 af de seneste 24 kampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Verona har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Verona har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Genoa har ikke vundet 27 af 29 af deres seneste kampe
 • Genoa uafgjort 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Genoa har ikke tabt deres seneste 8 kampe
 • Der er ikke scoret imod Genoa i de seneste 4 kampe
 • Verona har har ikke vundet i 10 af 11 seneste kampe mod Genoa
 • Verona har scoret imod i 10 af de senest 11 kampe mod Genoa
 • I 5 ud af 6 seneste Verona kampe mod Genoa var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 4 Verona hjemmekampe mod Genoa var summen af mål under 3.5
 • Verona har uafgjort i de 3 seneste kampe i træk mod Genoa

Form Verona mod Genoa

Verona drømmer om mere.

Verona har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Fiorentina blev det 1-1, hvorefter SSC Napoli viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Empoli.

Genoa drømmer om mere.

Genoa ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Empoli. Herefter var de oppe imod Atalanta i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Torino, som blev nedlagt med 1-0.

Verona v Genoa Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Verona senest mødte Genoa på Stadio Luigi Ferraris. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 3-3. Verona går ind til opgøret med en historik mod Genoa, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Verona og Genoa. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Verona og Genoa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Stadio M. A. Bentegodi i vente.

Verona mod Genoa – Formstærke spillere

Det har indtil videre været en god sæson for Giovanni Simeone, der er oppe på flotte 15 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og Verona håber, at han finder den form frem igen mod Genoa. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Giovanni Simeone til at finde vej til netmaskerne her.