Ulykkelig kærlighed i Verona når Ronaldo kommer på besøg med Juve

Selvom de spiller ude på Stadio M. A. Bentegodi er Juventus stadig store favoritter til at komme hjem med alle tre point mod Verona. Verona indtager en 9. plads med 34 point efter 23 kampe. Juventus har 45 point og er på en nydelig 3. plads i tabellen.

Verona håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Verona igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe måtte Verona bide i græsset mod Udinese i et 2-0 nederlag, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Parma for senest at sikre en 2-2 uafgjort mod Genoa.

Verona har noteret sig 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve den kommende lørdag.

Juventus håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Juventus igennem de seneste ugers kampe. I Juventuss 3 seneste kampe har de været ude for et 1-0 nederlag mod SSC Napoli, hvorpå fulgte et 2-1 nederlag mod FC Porto i Champions League for senest at smadre Crotone 3-0.

Juventus går ind til kampen på ryggen af en skuffende stime, der siger 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe på udebane. Opgaven på lørdag lugter dog af en oplagt mulighed for igen at komme på rette spor med en sejr.

Verona vs Juventus h2h

Det seneste indbyrdes opgør i Serie A mellem Verona og Juventus fandt sted i februar 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Der er næsten mål-garanti, når Verona møder Juventus, da 9 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Juventus går ind til kampen med en 5-3-2 historik mod Verona inden deres kommende opgør i Serie A.

  • Hellas Verona har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Hellas Verona har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Hellas Verona kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 3 of 5 seneste Hellas Verona kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Juventus har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Juventus kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Juventus har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Juventus har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.