Verona mod Udinese i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Verona byder velkommen til Udinese i Serie A den kommende søndag på Stadio M. A. Bentegodi.

Med en placering som nummer 9 i stillingen har Verona samlet 33 point efter 24 kampe. På 27 point befinder Udinese sig rangeret som nummer 14 for 24 afviklede kampe.

De går ind til kampen på Stadio M. A. Bentegodi som favoritter, og Verona har udsigt til at skabe lidt afstand til Udinese i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Verona ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Udinese kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Verona v Udinese.

 • I 15 af de seneste 17 kampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Verona i 22 af de seneste 24 kampe
 • Verona scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Verona har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Verona vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Udinese har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • Udinese tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Udinese ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I 9 ud af 10 seneste Verona kampe mod Udinese var antallet af mål under 2.5
 • I 10 ud af 11 seneste Verona kampe mod Udinese var antallet af mål under 3.5
 • Verona har har ikke vundet i 9 af 10 seneste kampe mod Udinese
 • Verona har har ikke tabt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Udinese
 • Verona har ikke scoret i 6 af de senest 8 kampe mod Udinese

Form Verona mod Udinese

Verona drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Verona først at banke Sassuolo med 4-2. Herefter nedlagde de også Bologna med 2-1, inden stimen stoppede mod Juventus, der vandt en 2-0 sejr.

Udinese håber på yderligere point til samlingen.

Udinese ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Lazio. Herefter var de oppe imod Genoa i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Torino, som blev nedlagt med 2-0.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Verona er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Udinese giver dig netop nu 3.80 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 26% chance for at slå Verona. Ønsker du at placere dine indsatser på Verona, kan de spilles til 1.85 på oddset.

Verona v Udinese Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Verona senest mødte Udinese i Serie A. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Verona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Verona 54% chance for at banke Udinese. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Udinese udbetaler 3.80 i gevinst på oddset for en sejr. Verona går ind til opgøret med en historik mod Udinese, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 1 af de seneste 10 opgør mellem Verona og Udinese var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Verona og Udinese ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio M. A. Bentegodi.

Topscorer i form

Hold øje med Giovanni Simeone når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Verona, mens sæsontotalen læser 12 kasser lige nu.

Beto har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Udinese, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.