VfB Stuttgart mod Augsburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når VfB Stuttgartpå onsdag møder Augsburg. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

VfB Stuttgart går ind til runde 16 som nummer 4 i Tyskland Bundesliga tabellen med 31 point på kontoen. Med 15 runder bag dem har Augsburg samlet 18 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

VfB Stuttgart fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende onsdag. Augsburg bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

VfB Stuttgart har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Augsburg er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Augsburg præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

VfB Stuttgart har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 15 kampe, hvori de noterede sig ti sejre og fire nederlag i Tyskland Bundesliga.

Augsburg har indtil videre præsteret fire sejre og seks uafgjorte samt fem nederlag i Tyskland Bundesliga. Augsburg kiksede med at holde buret rent i deres seneste 18 kampe.

Vores tip

  • VfB Stuttgart scorede i 37 af deres seneste 38 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i deres seneste 22 hjemmekampe
  • VfB Stuttgart har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • VfB Stuttgart vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • VfB Stuttgart har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 26 udekampe
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 22 kampe
  • Augsburg har ikke vundet 24 af 25 af deres seneste udekampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Augsburg’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form VfB Stuttgart mod Augsburg

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for VfB Stuttgart i øjeblikket. Mod Borussia Dortmund satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Bayer Leverkusen. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Bayern München. VfB Stuttgart vandt fire af deres seneste seks ligakampe på MHPArena, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 13.

De seneste tre kampe har for Augsburg givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Eintracht Frankfurt med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Werder Bremen. Deres seneste opgør, mod Borussia Dortmund, indbragte et point i en 1-1 kamp. Augsburg kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

VfB Stuttgart vandt fire kampe, scorede 16 mål og indkasserede 15 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. Dette indbragte dem i alt 13 point. Augsburg opnåede nul sejre og en point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

VfB Stuttgart vs Augsburg – Seneste nyt

VfB Stuttgart kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Augsburg.

Lilian Egloff, Hiroki Ito, Nikolas Nartey og Josha Vagnoman er blandt de fire spillere, som mangler for VfB Stuttgart den kommende onsdag.

I værste fald må Augsburg finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Det er navne som Iago, Ermedin Demirovic, Patric Pfeiffer, Reece Oxford og Raphael Framberger, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MHPArena. Reece Oxford mangler på onsdag efter at have afleveret en positiv Covid-19 test.

VfB Stuttgart mod Augsburg – indbyrdes historik

VfB Stuttgart har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Augsburg. Det sluttede uden vinder, da VfB Stuttgart senest mødte Augsburg, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på MHPArena. VfB Stuttgart plejer at være ok med at møde Augsburg, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på MHPArena.

VfB Stuttgart scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Augsburg i Tyskland Bundesliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem VfB Stuttgart og Augsburg fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

VfB Stuttgart mod Augsburg Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Deniz Undav viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og VfB Stuttgart bør bringe ham i spil mod Augsburg. Sidstnævnte ankommer med Ermedin Demirovic, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

VfB Stuttgart var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Augsburg sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for VfB Stuttgart på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Augsburgs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. VfB Stuttgart presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Augsburg presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af VfB Stuttgarts sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Augsburg spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.