VfB Stuttgart mod Bayer Leverkusen – Optakt, Spilfiduser, Odds

VfB Stuttgart tager på hjemmebanen MHPArena imod Bayer Leverkusen, der kommer forbi på søndag til et opgør i Tyskland Bundesliga.

VfB Stuttgart er nummer 3 i tabellen med 30 point efter 13 kampe, mens Bayer Leverkusen rangerer som nummer 1 med 35 point efter 13 kampe.

Med tre sejre i træk er VfB Stuttgart klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Bayer Leverkusen, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

VfB Stuttgart har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

For for deres næste Tyskland Bundesliga kamp, er Bayer Leverkusen i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.7 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 27 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål. Det sidste giver et snit på 0.8 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

VfB Stuttgart har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet fremvise ti sejre og tre nederlag.

Bayer Leverkusen har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet vise 11 sejre og to uafgjorte frem. Bayer Leverkusen tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • VfB Stuttgart scorede i 35 af deres seneste 36 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i deres seneste 20 hjemmekampe
  • VfB Stuttgart vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • VfB Stuttgart vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • VfB Stuttgart var i vandt 9 af deres seneste 11 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 23 kampe
  • Bayer Leverkusen vandt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 23 kampe
  • Bayer Leverkusen var i vandt 13 af deres seneste 15 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 12 udekampe

Form VfB Stuttgart mod Bayer Leverkusen

VfB Stuttgart er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Eintracht nedlagt 1-2, hvorefter det blev 2-0 mod Werder Bremen. Senest måtte også Borussia Dortmund bøje sig i et 2-0 nederlag. VfB Stuttgart har vist potent form på MHPArena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod seks imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bayer Leverkusen virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hacken, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod Borussia Dortmund, hvorpå Paderborn blev besejret 3-1.

VfB Stuttgart vandt tre kampe, scorede 12 mål og indkasserede ti i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. Dette indbragte dem i alt ni point. Bayer Leverkusen scorede 11 mål og lukkede otte ind i deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Det indbragte dem tre sejre og 11 point.

VfB Stuttgart vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

VfB Stuttgart kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Bayer Leverkusen.

Lilian Egloff, Hiroki Ito, Roberto Massimo, Nikolas Nartey og Josha Vagnoman er blandt de fem spillere, som mangler for VfB Stuttgart den kommende søndag.

Bayer Leverkusen har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Florian Wirtz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MHPArena.

VfB Stuttgart mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Bayer Leverkusen er ubesejret mod VfB Stuttgart i de sidste 8 indbyrdes opgør. Det sluttede uden vinder, da VfB Stuttgart senest mødte Bayer Leverkusen, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på MHPArena. Udeholdet Bayer Leverkusen rejser til kampen mod VfB Stuttgart med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 8 opgør mod VfB Stuttgart i Tyskland Bundesliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem VfB Stuttgart og Bayer Leverkusen fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

VfB Stuttgart mod Bayer Leverkusen Spiltips

Deniz Undav har seks mål i seks Tyskland Bundesliga kampe for VfB Stuttgart, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Bayer Leverkusen. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alex Grimaldo, der har banket fem mål ind i Tyskland Bundesliga.

VfB Stuttgart vandt ni af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til en nederlag. Bayer Leverkusen vandt ni af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til nul nederlag. Bayer Leverkusen scorede kampens første mål i ni af deres seneste 10 udekampe. VfB Stuttgart præsterede kampens første scoring i seks af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens VfB Stuttgart har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Bayer Leverkusen et snit på 2.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af VfB Stuttgarts seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Bayer Leverkusen spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.9 mål i disse kampe.