Bayern München tager efterårsmesterskab i Stuttgart

Bayern München skal teste formen af mod VfB Stuttgart den kommende tirsdag, når de mødes i 1. Bundesliga på Mercedes-Benz Arena. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

VfB Stuttgart lægger beslag på placeringen som nummer 15 i 1. Bundesliga med 17 point for deres første 15 kampe. Differencen til Bayern München er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 15 kampe.

VfB Stuttgart har brug for en sejr på tirsdag for at lukke afstanden til Bayern München i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er VfB Stuttgart ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 12 scoringer imod, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for VfB Stuttgart v Bayern München.

  • VfB Stuttgart er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • VfB Stuttgart har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • VfB Stuttgart har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • VfB Stuttgart har indkasseret mål i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Bayern München har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 108 af 110 kampe.

Form VfB Stuttgart mod Bayern München

VfB Stuttgart i opdrift

VfB Stuttgart virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Mainz 05, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Hertha Berlin, hvorpå Wolfsburg blev besejret 2-0.

Bayern München i fantastisk form

Bayern München har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev B. Dortmund nedlagt 2-3, hvorpå Barcelona blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Mainz 05, der blev slået med 2-1.

 

VfB Stuttgart v Bayern München Indbyrdes historik

Bayern München uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 4-0 og 3-1. Ifølge bookmakerne er Bayern München favoritter til sejren. Et væddemål på Bayern München giver dig netop nu 1.25 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 80% chance for at slå VfB Stuttgart. Ønsker du at placere dine indsatser på VfB Stuttgart, kan de spilles til 10.00 på oddset. VfB Stuttgart går ind til opgøret med en historik mod Bayern München, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem VfB Stuttgart og Bayern München. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor VfB Stuttgart og Bayern München ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på Mercedes-Benz Arena.

Formstærk måltyv

Det er vanskeligt at se udover Robert Lewandowski, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 4 mål i seks kampe for Bayern München. Hans total for sæsonen siger 16 netop nu.

Med 2 i de seneste seks kampe for VfB Stuttgart, er Konstantinos Mavropanos manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.