VfB Stuttgart mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

VfB Stuttgart byder velkommen til Eintracht i 1. Bundesliga på lørdag på Mercedes-Benz Arena.

VfB Stuttgart indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 18 point efter 20 kampe. På de 20 runder Eintracht har afviklet, har de indsamlet 28 point og ligger nummer 9 i stillingen.

Eintracht er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til VfB Stuttgart, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er VfB Stuttgart ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Eintracht kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for VfB Stuttgart v Eintracht.

 • VfB Stuttgart har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • VfB Stuttgart tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • VfB Stuttgart ikke scoret i deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 22 af de seneste 24 udekampe
 • Eintracht scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • Eintracht har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • VfB Stuttgart har scorede i 23 af de senest 25 kampe mod Eintracht
 • VfB Stuttgart har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod Eintracht
 • I 31 ud af 32 seneste VfB Stuttgart kampe mod Eintracht var antallet af mål over 1.5
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe VfB Stuttgart har spillet mod Eintracht har begge hold scoret
 • I 6 ud af 7 seneste VfB Stuttgart kampe mod Eintracht var antallet af mål under 3.5

Form VfB Stuttgart mod Eintracht

VfB Stuttgart i miserabel form.

VfB Stuttgart har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Greuther Fuerth, hvorefter de mod RB Leipzig tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Freiburg, der vandt 2-0.

Eintracht drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer Eintracht i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-3 af B. Dortmund, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Augsburg. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Arminia Bielefeld, som satte sig igennem med 0-2.

VfB Stuttgart v Eintracht Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da VfB Stuttgart senest mødte Eintracht på Deutsche Bank Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. VfB Stuttgart går ind til opgøret med en historik mod Eintracht, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem VfB Stuttgart og Eintracht var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor VfB Stuttgart og Eintracht ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Mercedes-Benz Arena.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Konstantinos Mavropanos. Han har vist flaget for VfB Stuttgart med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Eintracht har til gengæld forhåbninger om, at Rafael Santos Borre kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.