Yussuf Poulsen og Leipzig skal følge op i Stuttgart

VfB Stuttgart har fordel af hjemmebane på Mercedes-Benz Arena, når RB Leipzig kommer forbi på lørdag til et opgør i 1. Bundesliga.

VfB Stuttgart er placeret som nummer 15 i tabellen med 18 point efter 18 kampe. RB Leipzig ligger på en placering som nummer 9 i stillingen med 25 point ovenpå deres 18 opgør.

VfB Stuttgart har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til RB Leipzig i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er VfB Stuttgart ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for VfB Stuttgart v RB Leipzig.

 • VfB Stuttgart ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 5 af de seneste 7 kampe
 • RB Leipzig scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • Der er scoret imod RB Leipzig i 16 af de seneste 18 kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
 • RB Leipzig har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • VfB Stuttgart har tabte i de 5 seneste kampe i træk mod RB Leipzig
 • VfB Stuttgart har har ikke vundet i de 7 seneste kampe i træk mod RB Leipzig
 • I 5 ud af 7 seneste VfB Stuttgart kampe mod RB Leipzig var antallet af mål under 2.5
 • VfB Stuttgart har scoret imod i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig
 • VfB Stuttgart har ikke scoret i 6 af de senest 7 kampe mod RB Leipzig

Form VfB Stuttgart mod RB Leipzig

VfB Stuttgart drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer VfB Stuttgart i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 5-0 og 1-0 mod Bayern München og FC Koln. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Greuther Fuerth.

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

RB Leipzig har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Augsburg sluttede 1-1, hvorpå et 0-2 nederlag mod Arminia Bielefeld fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mainz 05 blev nedlagt med 4-1.

VfB Stuttgart v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig blæste fuldstændig VfB Stuttgart omkuld med sejre på 4-0 og 2-0 i deres seneste møder i 1. Bundesliga. Bookmakerne har VfB Stuttgart som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver VfB Stuttgart 20% chance for at banke RB Leipzig. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod RB Leipzig udbetaler 1.67 i gevinst på oddset for en sejr. VfB Stuttgart møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-6 for deres seneste 7 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 7 kampe mellem VfB Stuttgart og RB Leipzig. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 1 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor VfB Stuttgart og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Mercedes-Benz Arena.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Konstantinos Mavropanos. Han har vist flaget for VfB Stuttgart med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

RB Leipzig har til gengæld forhåbninger om, at Christopher Nkunku kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.