Viborg FF mod AaB i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF tager imod AaB på Energi Viborg Arena i runde 8 den kommende søndag i 3F Superliga. Viborg FF indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 8 point efter 7 kampe. På de 7 runder AaB har afviklet, har de indsamlet 12 point og ligger nummer 5 i stillingen. 

Bookmakerne giver Viborg FF 35% chance for at tage tre point mod AaB. Det svarer til, at man får 2.85 på oddset for sejr til Viborg FF, mens aufgjort giver 3.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til AaB betaler dig pengene 2.40 gange igen på oddset. Viborg FF går ind til opgøret i 3F Superliga mod AaB i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs AaB.

  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Viborg FF kampe var antal mål OVER 3.5.
  • AaB er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 9 af 11 kampe.

Form Viborg FF vs AaB

Viborg FF håber på frisk start.

Viborg FF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Viborg FF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod AGF, en 2-2 uafgjort mod SønderjyskE og senest en 1-1 uafgjort mod Fredericia.

AaB inde i god stime.

AaB går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. AaB har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub, en 1-1 uafgjort mod Randers FC og senest en 2-1 sejr mod FC Nordsjælland.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer AaB som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 2.85, mens en udesejr kaster odds 2.40 af sig.

Viborg FF v AaB Indbyrdes historik

Eftersom Viborg FF har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i nogle sæsoner, at de møder AaB. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Viborg FF og AaB var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jakob Bonde. Han er topscorer for Viborg FF med 2 mål for sæsonen. 

AaB krydser til gengæld fingre for, at Iver Fossum kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 5 i de seneste seks.