Viborg FF mod AGF i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF tager imod AGF på Energi Viborg Arena i runde 6 den kommende søndag i 3F Superliga. Viborg FF indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 4 point efter 5 kampe. På de 5 runder AGF har afviklet, har de indsamlet 2 point og ligger nummer 11 i stillingen. Bookmakerne tilbyder i skrivende følgende priser på oddset for denne kamp. 

Viborg FF giver 2.60 for en sejr, uafgjort betaler 2.90 retur, mens AGF giver 3.00 på oddset. Det er hårde tider i øjeblikket for såvel Viborg FF som AGF i 3F Superliga. Begge vil være yderst fokuserede på at undgå endnu en skuffelse, når de brager sammen på Energi Viborg Arena.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs AGF.

  • Viborg FF har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe.
  • AGF har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.

Form Viborg FF vs AGF

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Viborg FF ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Viborg FF har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland, et 4-1 nederlag mod Silkeborg IF og senest et 2-1 nederlag mod Randers FC.

AGF fanget i stime af nederlag.

AGF vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AGF præsterede et 2-1 nederlag mod Randers FC, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod AaB, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod F.C. København.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Viborg FF det bedste spil til 2.60 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.60 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 3.00 på gæsterne.

Viborg FF v AGF Indbyrdes historik

Eftersom Viborg FF har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i 5 sæsoners, at de møder AGF. Viborg FF vandt 20%, mens AGF vandt 50% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 2-3-5 i det samlede regnskab. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Viborg FF og AGF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Lars Kramer når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Viborg FF, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Dawid Kurminowski har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for AGF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.