Viborg FF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Viborg FF byder AGF op til dans på søndag på Energi Viborg Arena stadion.

Viborg FF er nummer 8 i tabellen med ni point efter ni kampe, mens AGF rangerer som nummer 6 med 13 point efter ni kampe.

Jagten på top seks for Viborg FF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer AGF på den kommende søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med et clean sheets undervejs.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens AGF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for to sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AGF har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt to nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • Viborg FF har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Viborg FF i 11 af de seneste 13 kampe
  • Viborg FF var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 14 af AGF’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af AGF’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • 9 af AGF’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • AGF har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk AGF har spillet, har begge hold scoret

Form Viborg FF mod AGF

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Midtjylland sluttede 2-2, hvorpå et 2-0 nederlag mod Silkeborg IF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Esbjerg fB blev nedlagt med 3-4. Viborg FF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig otte.

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-3 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 1-1 mod Randers FC. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Nykoebing FC. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 11 mål.

AGF vandt tre af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede seks og indkasserede selv to mål, hvilket samlet indbragte 11 point.

Viborg FF vs AGF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AGF.

Jamie Jacobs, Martin Agnarsson, Jakob Vester og Mads Lauritsen er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod AGF med på Energi Viborg Arena.

AGF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Viborg FF. Nicolai Poulsen og Bailey Peacock-Farrell er ikke tilgængelige for AGF på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Mads Emil Madsen og Kevin Yakob, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod AGF – indbyrdes historik

AGF er ubesejret mod Viborg FF i de sidste 4 indbyrdes opgør. Med sejre på 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Viborg FF ser AGF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 3-0 sejr til AGF i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Viborg FF vandt fire kampe og AGF vandt tre opgør.

AGF scorede i deres seneste 4 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. De seneste møder mellem Viborg FF og gæsterne fra AGF har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Viborg FF mod AGF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Serginho, der viser god form for Viborg FF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod AGF.Gæsterne krydser fingre for Patrick Mortensen til at score igen efter fire 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. AGF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt en nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Viborg FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af AGFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på en mål i de opgør, har AGF et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.