Viborg FF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF skal op imod AGF på Energi Viborg Arena den kommende søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Viborg FF er nummer 2 med 28 point og en målscore på 22-15, mens AGF ligger nummer 7 med 21 point og en målscore på 18-15.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 8 mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens AGF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Viborg FF har vundet 8 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Viborg FF er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

AGF kigger på 6 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

3 hurtige

Over/under: Under 2.5 til odds 1.86

Fuldtid: Viborg sejr til odds 2.10

BTTS: Nej til odds 2.00

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Viborg FF v AGF.

  • Viborg FF har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 6 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod AGF i 7 af de seneste 8 kampe
  • AGF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • AGF har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • AGF scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • AGF scorede i deres seneste 3 kampe

Form Viborg FF mod AGF

Viborg FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod OB. Herefter var de oppe imod AaB i en kamp, der sluttede 1-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Silkeborg IF, som blev nedlagt med 1-2. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Viborg FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Viborg FF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 10 mål og lukkede 4.

AGF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Nordsjælland. Herefter var de oppe imod Brøndby IF i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lyngby Boldklub, som blev nedlagt med 0-1. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 5 mål.

Viborg FF har opnået 10 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 3 kampe med en score på 9 mål for og 6 imod. AGF vandt 2 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 8 mål og lukkede 8 ind. Dette indbragte dem 8 point.

Viborg FF vs AGF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF på søndag. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Sofus Berger, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er blandt de 4 spillere, som mangler for Viborg FF på søndag.

AGF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Viborg FF på Energi Viborg Arena.

Oliver Lund rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod AGF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Viborg FF går til kampen mod AGF med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Viborg FF scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Viborg FF og AGF fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Viborg FF mod AGF Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Patrick Mortensen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AGF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 8 mål. Med 4 mål i seks kampe for Viborg FF i 3F Superliga, er Jay-Roy Grot også en spiller, der er værd at holde øje med.

Viborg FF var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. AGF sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. Viborg FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Energi Viborg Arena, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har AGF et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Viborg FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.