Viborg FF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF er på besøg hos Viborg FF på søndag til et opgør på Energi Viborg Arena som en del af medaljespillet i 3F Superliga. Det er medaljer og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Viborg FF går ind til runde 30 som nummer 3 i 3F Superliga tabellen med 49 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Brøndby IF samlet 39 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Viborg FF er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Brøndby IF har indtil videre præsteret 11 sejre og seks uafgjorte samt 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Brøndby IF.

  • Viborg FF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • 3 af Viborg FF’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Viborg FF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Brøndby IF scorede i 10 af deres seneste 11 udekampe
  • 8 af Brøndby IF’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 9 af de seneste 11 kampe
  • Brøndby IF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe

Form Viborg FF mod Brøndby IF

Viborg FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Randers FC med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod AGF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Randers FC. Viborg FF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede syv og lukkede ni mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Brøndby IF først at banke F.C. København med 0-1. Herefter nedlagde de også Randers FC med 1-3, inden stimen stoppede mod F.C. København, der vandt en 1-3 sejr. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Viborg FF har opnået 27 point fra deres seneste 21 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt syv kampe med en score på 25 mål for og 26 imod. Af deres seneste 15 kampe mod hold fra top seks sikrede Brøndby IF sig 15 point og fire sejre. De indkasserede 24 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Viborg FF vs Brøndby IF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brøndby IF. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Brøndby IF med på Energi Viborg Arena.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Viborg FF på Energi Viborg Arena.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Viborg FF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Brøndby IF. Viborg FF går til kampen mod Brøndby IF med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Brøndby IF og Viborg FF.

Viborg FF mod Brøndby IF Spiltips

Det har været en strålende sæson for Ohi Anthony Omoijuanfo så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og Brøndby IF sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Viborg FF. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ohi Anthony Omoijuanfo på oddset til komme på tavlen igen.

Viborg FF høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Viborg FF åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Brøndby IF har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Brøndby IF et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.