Viborg FF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF agerer værter for Brøndby IF når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga den kommende søndag på Energi Viborg Arena.

Viborg FF er nummer 3 med 18 point og en målscore på 15-11, mens Brøndby IF ligger nummer 9 med 10 point og en målscore på 10-15.

Med tre sejre i træk er Viborg FF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Brøndby IF, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Viborg FF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Brøndby IF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Viborg FF har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 6 sejre og 3 nederlag.Viborg FF er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Energi Viborg Arena uden nederlag.

Brøndby IF har indtil videre præsteret 3 sejre, 1 uafgjort såvel som 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Brøndby IF.

  • Viborg FF har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Viborg FF vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF vandt deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 7 af de seneste 9 kampe
  • Brøndby IF scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 12 af de seneste 13 udekampe
  • Brøndby IF scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Viborg FF mod Brøndby IF

Viborg FF er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Viby IF nedlagt 0-7, hvorefter det blev 1-2 mod OB. Senest måtte også AC Horsens bøje sig i et 2-1 nederlag.Viborg FF har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 13 gange, mens de indkasserede 5 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Brøndby IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 0-2 over AC Horsens, inden de senest spillede 2-2 mod Randers FC.Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 9 mål.

Viborg FF har opnået 6 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 7 mål for og 7 imod.Brøndby IF opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 2 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 3 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Viborg FF vs Brøndby IF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brøndby IF.Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daniel Anyembe, Marokhy Ndione, Mikkel Andersen og Lamin Jawara er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Brøndby IF med på Energi Viborg Arena.

I værste fald må Brøndby IF finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Det er navne som Thomas Mikkelsen, Mads Hermansen, Blas Riveros, Carl Björk, Kevin Mensah og Daniel Wass, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag.Brøndby IF synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.05 på Brøndby IF til at vinde igen.

Viborg FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Energi Viborg Arena, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Brøndby IF et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Viborg FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.