Viborg FF mod F.C. København i 3F Superliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF har fordel af hjemmebane på Energi Viborg Arena, når F.C. København kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF ligger nummer 8 i stillingen med 20 point efter at have afviklet 17 kampe. 16 point efter, som nummer 1, finder man F.C. København placering efter 17 kampe.

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Viborg FF, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Viborg FF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v F.C. København.

 • Viborg FF scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i 16 af de seneste 18 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Viborg FF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København har ikke tabt deres seneste 11 kampe
 • F.C. København scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
 • F.C. København vandt deres seneste 7 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF har har ikke vundet i de 20 seneste kampe i træk mod F.C. København
 • Viborg FF har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod F.C. København
 • I 6 ud af 7 seneste Viborg FF kampe mod F.C. København var antallet af mål under 2.5
 • Viborg FF har tabte i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod F.C. København
 • I 6 ud af 7 seneste Viborg FF kampe mod F.C. København var antallet af mål under 3.5

Form Viborg FF mod F.C. København

Viborg FF er desperate efter point.

Viborg FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod FC Nordsjælland, før de nedlagde OB med 3-2. Mod SønderjyskE blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

F.C. København bøjer sig ikke

F.C. København har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AaB nedlagt 1-3, hvorpå Slovan Bratislava blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over OB, der blev slået med 2-0.

Viborg FF v F.C. København Indbyrdes historik

Hverken Viborg FF eller F.C. København formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.65, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF 27% chance for at banke F.C. København. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod F.C. København udbetaler 1.91 i gevinst på oddset for en sejr. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og F.C. København kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Viborg FF og F.C. København hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Energi Viborg Arena i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jakob Bonde. Han har vist flaget for Viborg FF med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

F.C. København har til gengæld forhåbninger om, at Pep Biel kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.