Viborg FF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF tager på hjemmebanen Energi Viborg Arena imod F.C. København, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF har allerede prøvet at både vinde og tabe i denne nye 3F Superliga sæson, og i runde tre går de selvfølgelig efter at fordoble antallet af sejre.

F.C. København har set begge sider af mønten allerede i denne sæson, om man så må sige. De har åbnet den nye 3F Superliga kampagne med tre point, og er på udkig efter at fordoble antallet af point i tredje runde.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

F.C. København er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 8 mål, mens F.C. København præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v F.C. København.

  • Viborg FF scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 6 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • F.C. København vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 4 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Viborg FF mod F.C. København

Viborg FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AaB med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod AGF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Suduva.Viborg FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 9 mål, men lukkede også 6 ind.

F.C. København har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Randers FC med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod AC Horsens. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over AaB.F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

Viborg FF vs F.C. København – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod F.C. København den kommende søndag.Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Sofus Berger, Alassana Jatta, Mikkel Andersen og Lamin Jawara er blandt de 4 spillere, som mangler for Viborg FF på søndag.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Kamil Grabara, Mamoudou Karamoko, Davit Khocholava og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået 6 times i deres seneste 10 meetings. Bookmakerne har odds 1.87 på F.C. København til at vinde igen.

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Tobias Bech været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af F.C. København. Hos gæsterne går Isak Bergmann Johannesson efter at føje yderligere til hans samling af 4 mål i hans seneste kampe.

Viborg FF var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag.F.C. København præsterede yderst acceptable 5 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Viborg FF holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 0.4 mål i de opgør, har F.C. København et snit på 1.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Viborg FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.