Viborg FF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF har fordel af hjemmebane på Energi Viborg Arena, når FC Midtjylland kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF er nummer 9 i tabellen med otte point efter syv kampe, mens FC Midtjylland rangerer som nummer 6 med ti point efter syv kampe.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens FC Midtjylland præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Viborg FF har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Midtjylland kigger på tre sejre, samt en uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Viborg FF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Viborg FF i 9 af de seneste 11 kampe
  • Viborg FF har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 10 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • 6 af FC Midtjylland’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 7 udekampe
  • FC Midtjylland tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Viborg FF mod FC Midtjylland

Viborg FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Vejle Boldklub. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Randers FC, siden 2-0 mod F.C. København. Viborg FF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Energi Viborg Arena. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede syv mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for FC Midtjylland, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-0 mod FC Nordsjælland, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Legia Warszawa. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod AGF. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Viborg FF vandt nul kampe, scorede et mål og indkasserede seks i deres foregående to kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt nul point.

Viborg FF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Martin Agnarsson, Jakob Vester og Mads Lauritsen er blandt de tre spillere, som mangler for Viborg FF på fredag.

I værste fald må FC Midtjylland finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Det er navne som Henrik Dalsgaard, Sverrir Ingi Ingason, Kristoffer Olsson, Sverrir Ingi Ingason og Joel Andersson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 20 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Med sejre på 1-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Viborg FF ser FC Midtjylland uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Midtjylland synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 5 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Viborg FF mod FC Midtjylland Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Nigel Thomas ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Midtjylland sætter deres lid til, at Gue-Sung Cho kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Viborg FF. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for FC Midtjylland.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har FC Midtjylland et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.