Viborg FF mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Viborg FF får besøg af FC Nordsjælland på Energi Viborg Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel den kommende fredag.

Viborg FF nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 35 point for deres 27 kampe. FC Nordsjælland befinder sig inden runden rangeret 3 i tabellen med 29 point for 27 kampe.

FC Nordsjælland vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Viborg FF, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v FC Nordsjælland.

 • Viborg FF scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
 • Viborg FF scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 7 kampe
 • Viborg FF har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 13 af de seneste 14 udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Viborg FF har scoret imod i de seneste 22 kampe i træk de har spillet mod FC Nordsjælland
 • Viborg FF har har ikke vundet i 15 af 16 seneste kampe mod FC Nordsjælland
 • Viborg FF har scoret imod i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod FC Nordsjælland
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Viborg FF har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • Viborg FF har har ikke vundet i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod FC Nordsjælland

Form Viborg FF mod FC Nordsjælland

Viborg FF drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Viborg FF i øjeblikket. Mod AGF satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod OB. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland vanskelige at nedbryde

FC Nordsjælland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod SønderjyskE, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Vejle Boldklub, hvorpå Viborg FF blev besejret 2-0.

Viborg FF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Viborg FF møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og FC Nordsjælland. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Viborg FF og FC Nordsjælland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Energi Viborg Arena i vente.

Viborg FF mod FC Nordsjælland – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jay-Roy Grot, der viser god form for Viborg FF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod FC Nordsjælland.

Gæsterne krydser fingre for Oliver Antman til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.