Viborg FF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Viborg FF skal på søndag i kamp mod Lyngby Boldklub på Energi Viborg Arena i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Viborg FF jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 30 point på deres første 25 kampe. Lyngby Boldklub er i hælene på dem med 25 point efter 25 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

Viborg FF har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Viborg FF i 32 af de seneste 34 kampe
  • 12 af Viborg FF’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Viborg FF i 24 af de seneste 26 kampe i 3F Superliga
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Viborg FF’s seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 12 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 7 udekampe i 3F Superliga
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 17 af de seneste 19 udekampe i 3F Superliga

Form Viborg FF mod Lyngby Boldklub

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hvidovre IF, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorpå OB blev besejret 1-3. Viborg FF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Lyngby Boldklub, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 6-2 mod Randers FC, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod OB. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Hvidovre IF. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv fem.

Viborg FF opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med syv mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig fem point og en sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Viborg FF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Lyngby Boldklub den kommende søndag. Jean-Manuel Mbom behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen er blandt de fire spillere, som mangler for Viborg FF den kommende søndag.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Viborg FF på Energi Viborg Arena.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Viborg FF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Lyngby Boldklub vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. På trods af en 2-0 sejr til Lyngby Boldklub i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Viborg FF vandt tre kampe og Lyngby Boldklub vandt fire opgør.

Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 12 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og Lyngby Boldklub.

Viborg FF mod Lyngby Boldklub Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Malik Abubakari, der viser god form for Viborg FF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Lyngby Boldklub.Gæsterne krydser fingre for Andri Gudjohnsen til at score igen efter tre 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Viborg FF høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Viborg FF holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Lyngby Boldklub præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.