Viborg FF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF tager på hjemmebanen Energi Viborg Arena imod Lyngby Boldklub, der kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF er nummer 6 med 9 point og en målscore på 9-8, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 12 med 2 point og en målscore på 6-12.

Viborg FF fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Lyngby Boldklub bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Viborg FF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Lyngby Boldklub.

  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 13 hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • Viborg FF vandt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 4 af de seneste 5 kampe
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 8 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 5 udekampe

Form Viborg FF mod Lyngby Boldklub

Viborg FF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af West Ham, før Randers FC satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 0-3.Viborg FF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens 2 sluttede uafgjort og det blev til 0 nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede 6 mål ind.

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AGF, før F.C. København satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Helsingør, der satte sig igennem med 2-0.Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 12 og scorede 3 mål.

Viborg FF er det mest scorende hjemmehold i 3F Superliga med 8 mål scoret, mens de indkasserede 3. Samtidig er Lyngby Boldklub de mindst scorende udehold i 3F Superliga med blot 1 kasser på kontoen. De lukkede samtidig 4 ind.

Viborg FF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Lyngby Boldklub den kommende søndag.Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daniel Anyembe, Marokhy Ndione, Mikkel Andersen og Lamin Jawara er blandt de 4 spillere, som mangler for Viborg FF den kommende søndag.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Viborg FF.

Det er navne som Sebastian Koch, Petur Knudsen og Frederik Gytkjær, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Lyngby Boldklub deres seneste opgør mod Viborg FF, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0.Viborg FF plejer at byde at møde Lyngby Boldklub, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.90.

Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 8 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Christian Soerensen, der viser god form for Viborg FF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Lyngby Boldklub.

Gæsterne krydser fingre for Emil Nielsen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Viborg FF var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 6 nederlag.Lyngby Boldklub præsterede blot at holde rent bur i 4 af deres seneste 10 udekampe. Viborg FF formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Energi Viborg Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Lyngby Boldklub landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Viborg FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.