Både Viborg FF og OB tørster efter sejr søndag eftermiddag

Begge parters placering i midten af 3F Superliga antyder en jævnbyrdig kamp, når Viborg FF på Energi Viborg Arena har besøg af OB. Viborg FF er placeret som nummer 8 i tabellen med 9 point efter 9 kampe. OB ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 10 point ovenpå deres 9 opgør.

Bookmakerne har Viborg FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF 45% chance for at banke OB. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod OB udbetaler 3.05 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs OB.

  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 7 af 9 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • OB har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk.

Form Viborg FF vs OB

Viborg FF håber på frisk start.

Viborg FF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Viborg FF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Fredericia, et 3-2 nederlag mod AaB og senest en 1-1 uafgjort mod Vejle Boldklub.

OB håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad OB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod FC Roskilde, en 2-1 sejr mod SønderjyskE og senest et 2-0 nederlag mod AaB.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter OB stadig af en smule mere værdi på oddset end Viborg FF. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.20, hvorimod udesejren giver 3.05 på oddset.

Viborg FF v OB Indbyrdes historik

Eftersom Viborg FF har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i en årrække, at de møder OB i ligasammenhæng. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og OB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

Hold øje med Sebastian Grønning når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Viborg FF, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Jørgen Skjelvik har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.