Viborg FF mod OB i 3F Superliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Viborg FF får besøg af OB på Energi Viborg Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel den kommende søndag.

Efter 25 kampe afviklet er Viborg FF placeret nummer 1 i stillingen med 34 point. Der er 6 points forskel til OB, der som nummer 2 har samlet 28 point sammen.

OB vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Viborg FF, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

OB har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v OB.

 • Viborg FF scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Viborg FF vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod OB i 23 af de seneste 25 udekampe
 • OB har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • OB scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Viborg FF har har ikke vundet i 18 af 20 seneste kampe mod OB
 • Viborg FF har scoret imod i 18 af de senest 19 kampe mod OB
 • I de seneste 3 kampe i træk Viborg FF har spillet mod OB har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Viborg FF hjemmekampe mod OB var antallet af mål under 2.5
 • I 7 ud af 9 seneste Viborg FF hjemmekampe mod OB var antallet af mål under 3.5

Form Viborg FF mod OB

Viborg FF fortsætter pointhøsten.

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod SønderjyskE, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Vejle Boldklub, hvorpå AGF blev besejret 2-0.

OB vanskelige at nedbryde

OB virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Nordsjælland, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod SønderjyskE, hvorpå Vejle Boldklub blev besejret 2-1.

Viborg FF v OB Indbyrdes historik

Viborg FF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-2 tilbage i november 2021 i 3F Superliga. Viborg FF møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Viborg FF og OB var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Viborg FF og OB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod OB – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Jay-Roy Grot viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Viborg FF bør bringe ham i spil mod OB. Sidstnævnte ankommer med Sander Svendsen, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.