Viborg FF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF skal op imod OB på lørdag på Energi Viborg Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Viborg FF jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 37 point på deres første 31 kampe. OB er i hælene på dem med 32 point efter 31 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens OB præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

OB kigger på otte sejre, samt otte uafgjorte såvel som 15 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 14 af Viborg FF’s seneste 16 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 12 af Viborg FF’s seneste 14 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Viborg FF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • OB scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
  • OB scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe i 3F Superliga
  • I 8 af de seneste 10 udekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 kampe OB har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret

Form Viborg FF mod OB

Viborg FF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Vejle Boldklub, før Randers FC satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Lyngby Boldklub, der satte sig igennem med 3-1. Viborg FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også seks ind.

OB har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Lyngby Boldklub. De svarede stærkt igen mod Hvidovre IF, som blev slået 1-2, før de sejrede 2-0 over Randers FC. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Viborg FF opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med syv mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig syv point og to sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede syv gange.

Viborg FF vs OB – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod OB. Jean-Manuel Mbom får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod OB med på Energi Viborg Arena.

OB ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Viborg FF.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod OB – indbyrdes historik

OB har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Viborg FF går til kampen mod OB med en 4-5-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

OB scorede i deres seneste 4 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når OB kommer på besøg hos Viborg FF. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

Viborg FF mod OB Spiltips

Isak Steiner Jensen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Viborg FF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. OB kigger til gengæld mod Luca Kjerrumgaard i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. OB sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Viborg FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af OBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens OB landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen ni gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som OB spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.