Viborg FF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når Viborg FF tager imod OB på Energi Viborg Arena på søndag.

Viborg FF er nummer 3 med 21 point og en målscore på 17-13, mens OB ligger nummer 9 med 15 point og en målscore på 14-19.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens OB præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Viborg FF har vundet 6 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Viborg FF er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Energi Viborg Arena uden nederlag.

OB kigger på 4 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v OB.

  • Viborg FF har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 21 af de seneste 23 udekampe
  • OB scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe OB har spillet, har begge hold scoret

Form Viborg FF mod OB

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Viborg FF på udkig efter en sejr. Mod Brøndby IF spillede de 0-0, før de også delte point med FC Midtjylland i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Lyngby Boldklub. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Viborg FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Viborg FF har vist potent form på Energi Viborg Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod 5 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

OB har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Lyngby Boldklub med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod AaB. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Silkeborg IF. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Viborg FF har opnået 4 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 1 kampe med en score på 4 mål for og 6 imod. OB opnåede 1 sejre og 5 point i de seneste 7 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 8 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Viborg FF vs OB – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod OB. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daniel Anyembe, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod OB med på Energi Viborg Arena.

OB har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Max Fenger og Emmanuel Sabbi, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod OB – indbyrdes historik

Viborg FF og OB spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Energi Viborg Arena. I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Viborg FF går til kampen mod OB med en 2-5-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

OB scorede i deres seneste 6 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Viborg FF og OB.

Bashkim Kadrii virker til at være i anstændig form for OB, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Viborg FF, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jay-Roy Grot, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Viborg FF vandt beskedne 8 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1 gange, mens de tabte 1 kampe. Gæsterne fra OB vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Viborg FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 8 af OBs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 1 mål i de opgør, har OB et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 3 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Viborg FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som OB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.