Viborg FF mod Randers FC i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF har fordel af hjemmebane på Energi Viborg Arena, når Randers FC kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga. Efter 4 kampe afviklet er Viborg FF placeret nummer 9 i stillingen med 4 point. Der er 6 points forskel til Randers FC, der som nummer 1 har samlet 10 point sammen. Viborg FF går ind til opgøret i 3F Superliga mod Randers FC i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs Randers FC.

Form Viborg FF vs Randers FC

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Viborg FF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Viborg FF præsterede en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland, inden deres seneste kamp resulterede i et 4-1 nederlag mod Silkeborg IF.

Randers FC inde i god stime.

Randers FC går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Randers FC har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod OB, en 2-1 sejr mod AGF og senest en 1-0 sejr mod SønderjyskE.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Randers FC som vores favorit til en sejr.

Viborg FF v Randers FC Indbyrdes historik

Viborg FF har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor 3F Superliga, hvorfor det er første gang i 5 år, de møder Randers FC. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Viborg FF og Randers FC bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Lars Kramer. Han er topscorer for Viborg FF med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Randers FC krydser til gengæld fingre for, at Alhaji Kamara kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.