Viborg FF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Randers FC kommer til Energi Viborg Arena til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag, håber Viborg FF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Viborg FF er nummer 10 i tabellen med 20 point efter 19 kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 7 med 22 point efter 19 kampe.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Randers FC præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Viborg FF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

Randers FC kigger på fem sejre, samt syv uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • I 11 af de seneste 13 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • 14 af Viborg FF’s seneste 16 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 14 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 12 udekampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Randers FC har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål

Form Viborg FF mod Randers FC

Bare ét point forhindrer Viborg FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 5-1 og 1-2 mod FC Midtjylland og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Hvidovre IF. Viborg FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede ni mål.

Randers FC er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Vejle Boldklub, før de bankede Hvidovre IF med 1-3. Senest blev Lyngby Boldklub nedlagt i en 1-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ti mål.

Viborg FF opnåede ti point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede ti og lukkede ti mål ind. Randers FC noterede sig 15 point efter fire sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også otte selv.

Viborg FF vs Randers FC – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Randers FC.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Randers FC med på Energi Viborg Arena.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Viborg FF. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Wessel Dammers i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Randers FC – indbyrdes historik

Viborg FF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Randers FC, da Randers FC noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Viborg FF sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Viborg FF vandt tre opgør, mens Randers FC sejrede fem gange.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Viborg FF mod Randers FC Spiltips

Viborg FF høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Viborg FF har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Energi Viborg Arena byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i to af kampene. Der var over 2.5 mål i syv af Randers FCs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fem gange.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der var over 2.5 mål i ni af Viborg FFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.6 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.