Viborg FF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Viborg FF tørner sammen med rivaler Randers FC i et derby 3F Superliga på søndag på Energi Viborg Arena.

Hjemmeholdet Viborg FF er nummer tre i 3F Superligaens medaljespil efter 43 point for deres første 26 kampe. Randers FC følger dem i haserne, 40 point efter for 26 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 5 i tabellen.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Randers FC præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC har indtil videre præsteret ti sejre og ti uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. Randers FC tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Randers FC.

  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Viborg FF hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Viborg FF hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Viborg FF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Randers FC har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • 11 af Randers FC’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Randers FC scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 4 Randers FC kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Form Viborg FF mod Randers FC

Viborg FF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AGF tabte de 0-1, F.C. København også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Viborg FF formåede at vinde 1-0 over FC Nordsjælland. Viborg FF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Energi Viborg Arena. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede fem og indkasserede ni mål.

Randers FC virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod F.C. København, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod FC Nordsjælland, hvorpå Brøndby IF blev besejret 0-4. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ni mål.

Viborg FF har opnået 21 point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 20 mål for og 22 imod. Af deres seneste 11 kampe mod hold fra top seks sikrede Randers FC sig 13 point og tre sejre. De indkasserede 14 mål, mens de selv scorede 11 gange.

Viborg FF vs Randers FC – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Randers FC. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Randers FC med på Energi Viborg Arena.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Viborg FF senest mødte Randers FC i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Viborg FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF53% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 3.60 i gevinst på oddset for en sejr. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Viborg FF vandt to opgør, mens Randers FC sejrede seks gange. En hjemmesejr giver odds 1.90 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.60.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Viborg FF mod Randers FC Spiltips

Jakob Ankersen virker til at være i anstændig form for Randers FC, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Viborg FF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Elias Achouri, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Viborg FF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Viborg FF. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for Randers FC.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Viborg FF presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens Randers FC presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Randers FC spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.