Viborg FF mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF står overfor Viborg FF på søndag i et 3F Superliga møde på Energi Viborg Arena.

På en tredjeplads i tabellen har Silkeborg IF opnået 26 point på de første 13 afviklede runder. Viborg FF samlede 13 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 9 i 3F Superliga stillingen af sig.

Når det kommer til mål, er Viborg FF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i fem mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur seks gange.

Viborg FF er noteret for tre sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Viborg FF lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret otte sejre og to uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 10 kampe
  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Viborg FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Silkeborg IF vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Viborg FF mod Silkeborg IF

Bare ét point forhindrer Viborg FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af FC Nordsjælland, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Vejle Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Nordsjælland, som satte sig igennem med 2-3. Viborg FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

Silkeborg IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hvidovre IF, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 0-0 mod OB, hvorpå Hvidovre IF blev besejret 1-5. Silkeborg IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Silkeborg IF vandt seks af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 15 og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte 19 point.

Viborg FF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Viborg FF, når de skal i aktion mod Silkeborg IF.

Daniel Anyembe og Mads Lauritsen er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Silkeborg IF med på Energi Viborg Arena.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Viborg FF. Blandt de fraværende spillere i Silkeborg IF-truppen, er Oliver Sonne i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Robin Østrøm og Pelle Mattsson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Energi Viborg Arena den 24 september 2023. Viborg FF har været en smule mere succesfuld i end Silkeborg IF i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Viborg FF sig ganske givet til et gensyn.

I syv af de tidligere ti kampe mellem Viborg FF og Silkeborg IF scorede begge hold.

Viborg FF mod Silkeborg IF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Zan Zaletel ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Silkeborg IF sætter deres lid til, at Alexander Lind kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Viborg FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Energi Viborg Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Viborg FF presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Silkeborg IF presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Silkeborg IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.