Viborg FF skal bygge videre mod SønderjyskE

Viborg FF ligger godt placeret midt i tabellen i 3F Superliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende søndag. Viborg FF er placeret som nummer 8 i tabellen med 19 point efter 16 kampe. SønderjyskE ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 9 point ovenpå deres 16 opgør. 

SønderjyskE går ind til kampen mod Viborg FF den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Viborg FF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange. 

Hvad målscoring angår, er SønderjyskE ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v SønderjyskE.

  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 11 af 13 kampe.
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Form Viborg FF mod SønderjyskE

Viborg FF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 2-2 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod OB.

SønderjyskE fortsætter skuffende resultater.

Viborg FF ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. SønderjyskE har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-6 af Silkeborg IF, før Vejle Boldklub satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AaB, der satte sig igennem med 1-3.

 

Viborg FF v SønderjyskE Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Viborg FF og SønderjyskE senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Energi Viborg Arena. Bookmakerne har Viborg FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF 59% chance for at banke SønderjyskE. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod SønderjyskE udbetaler 4.50 i gevinst på oddset for en sejr. Viborg FF møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. De seneste 10 kampe mellem Viborg FF og SønderjyskE har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Sebastian Grønning. Han er topscorer for Viborg FF med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe. 

SønderjyskE krydser til gengæld fingre for, at Emil Holm kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.