Viborg FF mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF tager imod SønderjyskE på Energi Viborg Arena i runde 23 den kommende fredag i 3F Superliga.

Som ligaens førerhold har Viborg FF gjort krav på 27 point efter 22. På plads 6 i tabellen har SønderjyskE indsamlet 13 point for 22 kampe.

SønderjyskE vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Viborg FF, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Viborg FF har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

SønderjyskE vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål i e kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v SønderjyskE.

 • Viborg FF scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • Viborg FF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i 7 af de seneste 9 kampe
 • Viborg FF vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Viborg FF har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE uafgjort deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 7 af de seneste 8 kampe
 • SønderjyskE scorede i deres seneste 3 kampe
 • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Viborg FF har spillet mod SønderjyskE har begge hold scoret
 • Viborg FF har har ikke vundet i de 9 seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • Viborg FF har har ikke tabt i de 8 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • Viborg FF har uafgjort i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • Viborg FF har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod SønderjyskE

Form Viborg FF mod SønderjyskE

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen.

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Vejle Boldklub, inden de senest spillede 1-1 mod AGF.

SønderjyskE håber på frisk start.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er SønderjyskE på udkig efter en sejr. Mod OB spillede de 2-2, før de også delte point med FC Nordsjælland i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Randers FC.

Viborg FF v SønderjyskE Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Viborg FF senest stod overfor SønderjyskE på Energi Viborg Arena. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 1-1 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og SønderjyskE. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Viborg FF og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Energi Viborg Arena i vente.

Viborg FF mod SønderjyskE – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jay-Roy Grot, der viser god form for Viborg FF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod SønderjyskE.

Gæsterne krydser fingre for Emil Berggreen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.