Viborg FF mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Vejle Boldklub den kommende søndag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler <span class=”si-odds” odds=”1.62″ odds_f=”5/8″ odds_a=”-161″>1.62</span> i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Energi Viborg Arena.

Viborg FF lægger beslag på placeringen som nummer 8 i 3F Superliga med 23 point for deres første 20 kampe. Differencen til Vejle Boldklub er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 20 kampe.

Vejle Boldklub går ind til kampen mod Viborg FF den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Viborg FF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Vejle Boldklub.

 • Viborg FF scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 19 af de seneste 21 udekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I 8 ud af 9 seneste Viborg FF kampe mod Vejle Boldklub var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 7 kampe Viborg FF har spillet mod Vejle Boldklub har begge hold scoret
 • Viborg FF har scorede i 8 af de senest 9 kampe mod Vejle Boldklub
 • Viborg FF har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Vejle Boldklub
 • Viborg FF har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Vejle Boldklub

Form Viborg FF mod Vejle Boldklub

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Viborg FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Randers FC. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til F.C. København, siden 3-1 mod FC Midtjylland.

Vejle Boldklub inde i god stime.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Silkeborg IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 3-2 over AGF, inden de senest spillede 0-0 mod AaB.

Viborg FF v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Sidste gang Viborg FF spillede imod Vejle Boldklub var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Vejle Stadion sluttede 1-1. Viborg FF går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 6-1-2 for deres seneste 9 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 9 kampe mellem Viborg FF og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Viborg FF og Vejle Boldklub ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Energi Viborg Arena.

Formstærk måltyv

Hold øje med Jakob Bonde, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Viborg FF, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.  

Luka Djordjevic har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Vejle Boldklub, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.