Viborg FF mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet Viborg FF vil være opsatte på at udbygge forspringet til Vejle Boldklub, når de to hold tørner sammen på mandag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Som ligaens førerhold har Viborg FF gjort krav på 36 point efter 28. På plads 5 i tabellen har Vejle Boldklub indsamlet 22 point for 28 kampe.

Vejle Boldklub vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Viborg FF, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Vejle Boldklub.

 • Viborg FF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Viborg FF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Viborg FF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • I 6 af de seneste 8 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub ikke scoret i 6 af deres seneste 8 udekampe
 • I 9 ud af 11 seneste Viborg FF kampe mod Vejle Boldklub var antallet af mål under 3.5
 • Viborg FF har scorede i 10 af de senest 11 kampe mod Vejle Boldklub
 • Viborg FF har vandt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Vejle Boldklub
 • Viborg FF har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Vejle Boldklub
 • Viborg FF har scorede i de seneste 6 hjemmekampe i træk de har spillet mod Vejle Boldklub

Form Viborg FF mod Vejle Boldklub

Viborg FF drømmer om mere.

Viborg FF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod OB blev det 1-1, hvorefter FC Nordsjælland viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod FC Nordsjælland.

Vejle Boldklub drømmer om at stoppe ringe stime.

Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af FC Midtjylland, før SønderjyskE satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 3-1.

Viborg FF v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Hverken Viborg FF eller Vejle Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Viborg FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF 62% chance for at banke Vejle Boldklub. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Vejle Boldklub udbetaler 5.25 i gevinst på oddset for en sejr. Viborg FF møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og Vejle Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Viborg FF og Vejle Boldklub ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Vejle Boldklub – Hold øje med…

Jay-Roy Grot har været stærk for Viborg FF i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vejle Boldklub håber, at Raul Albentosa kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.