Viborg FF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF tager imod Vejle Boldklub på Energi Viborg Arena i runde 5 den kommende mandag i 3F Superliga.

Viborg FF er nummer 6 i tabellen med fem point efter fire kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 12 med nul point efter fire kampe.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Vejle Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 4 kampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Viborg FF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Viborg FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • 21 af Vejle Boldklub’s seneste 23 udekampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub har i tabte 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Vejle Boldklub tabte deres seneste 7 kampe
  • Vejle Boldklub var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Viborg FF mod Vejle Boldklub

Viborg FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Lyngby Boldklub, før de nedlagde OB med 1-2. Mod Hvidovre IF blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Det forventes, at Vejle Boldklub vil være involverede i en nedrykningskamp i 3F Superliga i størstedelen af sæsonen, da de virker en smule for tynde i kvaliteten til at blive i denne division. Viborg FF præsterede kun én sølle sejr på Energi Viborg Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort tre og tabte to af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede syv ind.

Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af F.C. København, før Silkeborg IF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 1-2. Viborg FF har sat som ambition at sikre sig en af de seks øverste pladser i denne sæson af 3F Superliga, og de ligger ikke udenfor deres rækkevidde. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv seks.

Viborg FF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Vejle Boldklub den kommende mandag. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er blandt de fire spillere, som mangler for Viborg FF den kommende mandag.

Viborg FF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Viborg FF og Vejle Boldklub senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Energi Viborg Arena. Viborg FF plejer at være ok med at møde Vejle Boldklub, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Energi Viborg Arena.

Viborg FF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og Vejle Boldklub.

Viborg FF mod Vejle Boldklub Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Nigel Thomas ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vejle Boldklub sætter deres lid til, at Luka Djordjevic kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Viborg FF præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Energi Viborg Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.