Viborg FF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF skal op imod Vejle Boldklub på søndag på Energi Viborg Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Viborg FF har taget føringen i 3F Superliga efter at have opnået 37 point fra deres første 28 kampe. Vejle Boldklub halter ti point efter oven på 28 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 4 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Vejle Boldklubs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

Viborg FF har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Vejle Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Viborg FF tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Vejle Boldklub har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 13 af Viborg FF’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Viborg FF scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 28 af Vejle Boldklub’s seneste 30 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 15 Vejle Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 14 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 12 Vejle Boldklub udekampe , har summen af mål været under 3.5
  • Vejle Boldklub har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe i 3F Superliga

Form Viborg FF mod Vejle Boldklub

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Lyngby Boldklub, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Randers FC, hvorpå Hvidovre IF blev besejret 0-1. Viborg FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede seks mål.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Hvidovre IF, hvorefter de opnåede 1-1 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod OB. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Viborg FF vandt en kampe, scorede syv mål og indkasserede 19 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt fire point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Vejle Boldklub sig to point og nul sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede fem gange.

Viborg FF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Vejle Boldklub. Jean-Manuel Mbom får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen er blandt de fire spillere, som mangler for Viborg FF på søndag.

Viborg FF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 9 kampe mod Viborg FF. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Viborg FF og Vejle Boldklub fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Viborg FF går til kampen mod Vejle Boldklub med en 4-5-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Vejle Boldklub scorede i deres seneste 5 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. I syv af de tidligere ti kampe mellem Viborg FF og Vejle Boldklub scorede begge hold.

Viborg FF mod Vejle Boldklub Spiltips

Det har været en strålende sæson for German Onugkha så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Vejle Boldklub sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Viborg FF. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med German Onugkha på oddset til komme på tavlen igen.

Viborg FF var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag. Viborg FF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Energi Viborg Arena, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Vejle Boldklub et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.