Viborg FF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF agerer værter på Energi Viborg Arena for gæsterne fra Vejle Boldklub til et opgør i 3F Superliga på mandag.

Nøjagtig fem points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Energi Viborg Arena.

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Vejle Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 4 kampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Viborg FF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Viborg FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • 21 af Vejle Boldklub’s seneste 23 udekampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub har i tabte 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Vejle Boldklub tabte deres seneste 7 kampe
  • Vejle Boldklub var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Viborg FF mod Vejle Boldklub

Viborg FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Lyngby Boldklub, før de nedlagde OB med 1-2. Mod Hvidovre IF blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Viborg FF skal kæmpe med om en plads i den øverste halvdel af tabellen, det er de stærke nok, men spørgsmålet er selvfølgelig, om de kan holde fuldt fokus hele vejen. Viborg FF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig syv.

Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af F.C. København, før Silkeborg IF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 1-2. Nedrykningskampen er hård år efter år, og Vejle Boldklub forventes at stå plantet midt i dén i størstedelen af den kommende 3F Superliga-sæsonen. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv seks.

Viborg FF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Vejle Boldklub på mandag. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er blandt de fire spillere, som mangler for Viborg FF den kommende mandag.

Viborg FF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Viborg FF sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Vejle Boldklub. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Viborg FF og Vejle Boldklub fandt sted i maj 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Viborg FF går til kampen mod Vejle Boldklub med en 5-3-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Viborg FF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og Vejle Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Viborg FF mod Vejle Boldklub Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Nigel Thomas ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vejle Boldklub sætter deres lid til, at Luka Djordjevic kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Viborg FF. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Vejle Boldklub.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.